Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kerkhofweg 18 in Emst 8166 HZ

Kerkhofweg 18

8166 HZ Emst
Koopsom € 169.300,- v.o.n.

Omschrijving

Comfortabel wonen!

Comfortabel wonen in een heerlijke omgeving, dat biedt deze laatste bouwkavel in het Gelders Kwartier in Emst aan de rand van het dorp.

Een woonomgeving met rust en de natuur binnen handbereik. De kavel biedt mooie bouwmogelijkheden met flexibiliteit binnen de kaders van het bestemmingsplan. Dit is de ultieme kans om uw droomwens in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel wonen!

Comfortabel wonen in een heerlijke omgeving, dat biedt deze laatste bouwkavel in het Gelders Kwartier in Emst aan de rand van het dorp.

Een woonomgeving met rust en de natuur binnen handbereik. De kavel biedt mooie bouwmogelijkheden met flexibiliteit binnen de kaders van het bestemmingsplan. Dit is de ultieme kans om uw droomwens in Emst te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen.

Uw laatste kans op een kavel in het Gelders Kwartier!De ligging garandeert woongenot!

Emst ligt prachtig op rand van het Veluwe massief en de IJsselvallei. Nederlands grootste aaneengesloten natuurgebied als uw achtertuin biedt ongekende ontspanning mogelijkheden. Uw "thuis" is daar waar anderen op vakantie gaan!

Kenmerkend voor Emst is de grote betrokkenheid van haar inwoners. Dat uit zich onder andere in een levendig verenigingsleven op cultureel en sportief gebied. Het dorpshuis "De Hezenbrink" neemt daarbij een centrale plaats in. Ook eigentijds ontspannen is mogelijk in Emst in één van de grootste wellnessresorts van ons land.

De centrale ligging in ons land met goede ontsluitingen naar de A50, de fraaie natuur- en recreatiegebieden en de rustige woonwijk garanderen woongenot!

De rust in het woongebied wordt versterkt doordat het wijkje zelf en de Kerkhofweg 30 km-zones zijn.

Lopend of fietsend is het centrum van het dorp en het openbaarvervoer makkelijk te bereiken. Het gezondheidscentrum ligt zelfs om de hoek. Dit moderne centrum biedt u onder andere een apotheek, huisarts, fysiotherapie, buurtzorg en diverse aanverwante zorgverleners.Behaaglijkheid en lage kosten!

Bouwbedrijf Van Laar bouwt uw woningontwerp in het WoonHeerlijk woonconcept.

WoonHeerlijk zorgt voor een comfortabel woonhuis, omdat de steenachtige binnenwanden en zeer goed geïsoleerde buitenmuren, dak en vloer, bijdragen aan een constante binnentemperatuur waarop ook de aangename vloerverwarmingsinstallatie is afgestemd. U bent door het ingenieuze ventilatiesysteem ook verzekerd van verse lucht, die als het nodig is wordt voorverwarmd met behulp van een warmte-terugwinsysteem.

Daarnaast wordt een maximum aan comfort geboden door op een hoog niveau luchtdicht te bouwen en de woning te voorzien van HR++ of triple (3 lagen) beglazing. Het concept maakt uw woning eveneens geschikt om gasloos te kunnen bouwen met een warmtepomp als bron voor uw verwarmingssysteem.

Toepassing van zonnepanelen kunnen zorgen voor een verdere reductie van het energieverbruik om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

Het WoonHeerlijk concept biedt u alles wat nodig is voor nu en in de toekomst!
WoonHeerlijk woonconcept, u plukt de vruchten!

De basis van het WoonHeerlijk woonconcept van Van Laar is een prefab bouwsysteem, ontwikkeld door Van Laar en haar partners. Door het concept telkens te vernieuwen en te optimaliseren is een flexibel, comfortabel en betaalbaar woonconcept ontstaan. De wensen van de koper en de lage exploitatiekosten staan centraal. Kortom: fijn wonen, met een lage maandlast.
Garantie

Uw woning wordt, indien u dat wenst, gebouwd op basis van afbouwgarantie van Woningborg.
Kernwaarden
  • Uw woning wordt maatwerk, dus een thuis dat naadloos aansluit bij uw wensen
  • Wonen met comfort in alle jaargetijden door goede afstemming van materiaalkeuzes en installaties
  • Razendsnel van uw droom naar daadwerkelijk wonen door digitalisering van het ontwerp en gebruik te maken van prefabricering
  • Lage gebruikskosten voor energie en onderhoud
  • Maximale zekerheid door getoetste en verzekerde kwaliteit
  • Slimme investering nu, maar ook waardebehoud voor in de toekomst
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 169.300,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 418 m² Kadasteroppervlakte 418 m² Kadastrale gegevens Gemeente Epe en oene Sectie O Perceelnummer 3824 Oppervlakte 418 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.