Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer 17 in Vaassen 8171 CR

Bouwnummer 17

8171 CR Vaassen
Koopsom € 389.500,- v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw bibliotheek en 18 appartementen

Op de locatie van voormalig garagebedrijf Wielink en twee aangrenzende woningen wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe vestiging van de bibliotheek en 18 appartementen. Deze 3- en 4-kamerappartementen hebben netto gebruiksoppervlakten vanaf 87 m² tot 130 m². De prijzen van deze nieuwbouwappartementen variëren van € 293.500,- tot € 399.500,-...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouw bibliotheek en 18 appartementen

Op de locatie van voormalig garagebedrijf Wielink en twee aangrenzende woningen wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe vestiging van de bibliotheek en 18 appartementen. Deze 3- en 4-kamerappartementen hebben netto gebruiksoppervlakten vanaf 87 m² tot 130 m². De prijzen van deze nieuwbouwappartementen variëren van € 293.500,- tot € 399.500,- v.o.n. Dit is inclusief (een stelpost voor) keuken en sanitair.

Kenmerken:
- hartje centrum
- gasloos en duurzaam
- eigen zonnepanelen
- eigen warmtepomp
- warmte- en koudeopslag in de bodem
- portiek ontsluiting
- parkeren op eigen parkeerplaats
- inclusief tuinaanleg
- Woningborggarantie


Procedure verkoop
Middels een inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor maximaal 2 bouwnummers in gebouw A en maximaal 2 bouwnummers in gebouw B (dus 4 keuzes in totaal). Het inschrijfformulier dient uiterlijk voor 9 januari 2019 om 17:00 uur te worden ingeleverd bij Ligtenberg Makelaars of Van Triest Makelaars.
Na de sluitingsdatum worden alle inschrijvingen bekeken en zal, indien nodig, geloot worden. Inschrijvingen die na 9 januari om 17:00 uur binnenkomen, worden niet meegenomen in een eventuele loting.


Architectuur
De vormgeving van de appartementen is geïnspireerd op de statige herenhuizen uit het verleden van de Dorpsstraat.
Met de komst van de bibliotheek naar het dorpscentrum, neemt de nieuwbouw een voorname plaats in. Gekozen is voor een portiekontsluiting van de appartementen. Hierdoor zijn geen galerijen nodig en ontstaat een aantrekkelijk
gevelbeeld. Het ontwerp van de bibliotheek is uitnodigend naar de Dorpsstraat en in de achtergevel geeft de bibliotheek een transparante verbinding met de hof.
De appartementen hebben een goede ligging. In het ter Heerdtspad harmonieert de aflopende bouwhoogte van drie naar twee bouwlagen en de parcellering van de gevels met de aanwezige woningen.


Duurzaam
Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren, met een hoge mate van duurzaamheid, van daken, gevels, kozijnen en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem. De investeringen in duurzaamheid zijn direct zichtbaar: geen gasaansluiting, zonnepanelen, systemen voor warmte en koude-opslag in de bodem, standaard zonwering om opwarming in de zomer te voorkomen, puien met triple-beglazing en infiltratiekratten voor regenwater in de bodem. De investeringen in de energetische componenten zullen zich binnen redelijke termijn terugverdienen. De gemeente hanteert een toetsing van het plan aan de GPR score: GPR Gebouw geeft een rapportcijfer voor de modules energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. GPR score 7 geeft een ruime voldoende.


Verwarmen zonder aardgas
De appartementen worden niet voorzien van een gasaansluiting. Verwarmen en (ver)koelen van de individuele appartementen geschiedt met een geavanceerd verwarmingssysteem. De eigen warmtepomp in het appartement wordt per entree/trappenhuis aangesloten op een bodembron voor warmte- en koudeopslag in de bodem. De warmtepomp zorgt via het vloerverwarmingssysteem voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Voor warm tapwater in keuken en badkamer verwarmt de warmtepomp een boiler van 180 liter. Het elektriciteitsverbruik van de warmtepomp wordt gecompenseerd door de opbrengst van de eigen zonnepanelen van ieder appartement. Uitgaande van een gemiddeld verbruik per appartement resulteert dit in geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren.

Frisse lucht
Ventileren door rechtstreekse aanvoer van frisse buitenlucht via roosters in de kozijnen die reageren op de winddruk. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de af te voeren luchthoeveelheid.


Woningborggarantie
Garantie voor nieuwbouwwoningen. Kopers van nieuwbouwwoningen kunnen rekenen op zekerheid. Zekerheid dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen met certificaten die waarborgen dat woningen gegarandeerd
worden afgebouwd, ook al is de bouwonderneming failliet. Daarnaast waarborgt Woningborg de garantieverplichtingen van de bouwonderneming na oplevering. Woningborg geeft bouwondernemingen technisch advies over het aangemelde
plan en hun bouwinspecteurs bezoeken de bouwlocaties.


Verkoop
Belangstellenden voor deze buitengewone appartementen kunnen contact opnemen met: Ligtenberg Makelaars en Van Triest Makelaars.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 389.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement penthouse Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 120 m² Gebouwgebonden buitenruimte 21 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 401 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Dakterras Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Eigen parkeerplaats Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Lift, Zonnecollectoren

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.