Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Op zoek
Het juiste huis, op de juiste plek, dat is nog niet zomaar gevonden. En dan ook nog binnen uw budget. Zelf kunt u actief zoeken, maar u kunt ook ons vragen er naar uit te kijken. Wij hebben extra kanalen en een breed netwerk om dat ene huis op het spoor te komen. Wij kunnen u niet alleen de bijzonderheden en eigenschappen van het huis vertellen, we kunnen u ook meer vertellen over de woonomgeving. Samen zien we niets over het hoofd. En blijkt het toch niet het juiste huis te zijn, dan zoeken we gewoon verder.


Bezichtigen
Heeft u een huis op het oog, dan gaan wij met u mee om het te bezichtigen. Ziet u zichzelf er al wonen? Wij kijken met een deskundig oog welk onderhoud u kunt verwachten. Wij zien of de prijs realistisch is. Misschien bent u minder enthousiast, maar kunnen wij u helpen door de huidige staat heen te kijken? Wij kunnen u wijzen op de mogelijkheden die het huis met enige aanpassingen heeft. We nemen de tijd, u moet een huis ook ‘voelen’.


Vooronderzoek
Als u serieus overweegt een woning te kopen, dan gaan we meer informatie voor u verzamelen. We vragen verkoopprijzen op van onlangs verkochte vergelijkbare woningen. Wij kijken nader naar de staat van onderhoud. Als het nodig is om een bouwtechnokeuring of een bodemonderzoek te doen, zorgen wij daarvoor. Ook zorgen we ervoor dat we de kadastrale gegevens compleet hebben. Voorzien van al die informatie kunnen we de onderhandeling inzetten.


Onderhandelen
Nu komt het erop aan. Onderhandelen is een mix van strategie, realiteitszin en emotie. Wij zijn er voor u om die drie elementen in goede banen te leiden, met als beoogd resultaat het huis van uw wensen tegen een realistische prijs. In het proces daar naartoe, houden wij u voortdurend op de hoogte.


Overdracht
Als de koop rond is, begeleiden wij ook de afwikkeling voor u. Als de verkopende makelaar een koopovereenkomst heeft opgesteld, controleren wij deze nauwkeurig. De afspraken moeten goed zijn weergegeven en niet voor meerdere uitleg vatbaar. De oplevering en de overdracht houden wij nauwlettend in de gaten en wij checken of de juridische procedures naar behoren worden gevolgd. U kunt er zeker van zijn dat alles op tijd in orde komt.


Kennismaking
De persoonlijke klik tussen u en ons is ook heel belangrijk, dus laten we beginnen met een kennismaking. Vul onderstaand contactformulier in zodat wij een afspraak met u kunnen maken of neem telefonisch contact met ons op. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring