Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ligtenberg Makelaars

Dagmar Ligtenberg
Dagmar Ligtenberg
Makelaar i.o.
Mijn naam is Dagmar Ligtenberg, makelaar in opleiding en daarom nu nog assistent makelaar. Het vak makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Toch vatte ik eerst het plan op notaris te worden en volgde een rechtenstudie. Omdat niet alle rechtsgebieden in het notariaat mij bleken aan te spreken, paste ik gaandeweg mijn plan aan en koos ik vol overtuiging voor dit vak. Nu zet ik mijn juridische kennis in voor heldere afspraken tussen u en de kopers of de verkopers van uw huis. Dat is één van de extra’s die ik u kan bieden als makelaar. Daarnaast zet ik dóór. Voor u. Met plezier. Om te bereiken wat belangrijk is voor u. Vertel mij uw wensen, vragen en twijfels, dan kan ik voor u aan de slag.

Opgegroeid, wonend en werkend in Vaassen, kunt u mij er altijd en overal tegenkomen. Zelf tennis en mountainbike ik graag en neem ik actief deel in het bestuur van de vereniging. Ook ben ik betrokken bij andere sport- en ondernemersverenigingen. Die betrokkenheid vind ik belangrijk. Ik vind veel sporten leuk, al kijk ik er vooral graag naar. Ik neem veelal deel aan het sociale gebeuren eromheen. Ons bedrijf ondersteunt als sponsor van het heren 1 team de volleybalvereniging. Die sponsoring onderstreep ik nogal eens met mijn aanwezigheid bij de club. Natuurlijk is de wereld groter dan Vaassen en Apeldoorn alleen en daarom reis ik. Andere landen en culturen boeien me enorm. Trektochten door Zuidoost-Azië zijn mijn favorieten, maar als het kan wel met wat westerse luxe.
Max van Dam
Max van Dam
NVM-makelaar
Mijn naam is Max van Dam. In de ruim 20 jaar dat ik werk als makelaar in Apeldoorn, Vaassen, Deventer en omgeving, heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Met mijn kennis kan ik u alles bieden wat essentieel is om de belangrijke beslissingen te kunnen nemen rondom de aan- of verkoop van uw huis. Ik denk actief met u mee, ik zoek voor u, ik adviseer en ik onderneem actie voor u. Eén aspect is voor mij het allerbelangrijkste. Beslissingen rondom uw huis moeten u een goed gevoel geven. In alle opzichten. Als alles klopt, maakt dat u een blij mens en dat is precies mijn doel. Elke dag weer.

In mijn vrije tijd komt u mij bij voorkeur sportend tegen. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk om te doen, dus pak ik de kans als die er is. Mountainbiken vind ik de beste combinatie van sporten, buiten zijn en genieten van de geweldige omgeving waarin we wonen. Ik wandel graag met mijn hond in het bos. Ook met mijn twee kinderen is er altijd iets te beleven. Voor mijn zeilhobby moet ik verder weg. Nederland biedt gelukkig veel wind, wateren en gezelligheid.