Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Plannen en overwegingen
U overweegt uw woning te verkopen. Daar heeft u goed over nagedacht en misschien bent u er ook nog niet helemaal zeker van. Laten we gewoon beginnen met een gesprek. Wij horen graag uw overwegingen en plannen. Zo leren we elkaar een beetje kennen. Bovendien krijgen we zo alvast informatie die onze gezamenlijke verkoopstrategie straks mede bepaalt.


Kennismaking
Laten we er helder over zijn dat we met plezier kennis met u maken en uw huis bezichtigen. Deze kennismaking verplicht u helemaal tot niets. We maken duidelijke afspraken voor het geval u besluit de verkoopbegeleiding aan ons toe te vertrouwen. Als u toch afziet van een samenwerking, dan bent u daar helemaal vrij in. Geen probleem.


Voorbereidend werk
Gaat u met ons het avontuur aan, dan beginnen we met het noodzakelijke papier- en onderzoek werk. Samen spreken we door welke informatie noodzakelijk is voor de verkoop. Bepaalde informatie zal beschikbaar zijn, andere moet worden opgevraagd. We zorgen ervoor dat alles gedegen wordt voorbereid voor de potentiële koper die zich binnenkort meldt.


Verkoopstrategie
Samen bepalen we de verkoopstrategie. Heeft u haast? Of heeft u de tijd? Trekken we veel aandacht met een messcherpe vraagprijs, of mikken we preciezer op een kleinere, maar kansrijke groep? Er zijn een heleboel overwegingen om te bespreken. Dat doen we in alle rust en samen komen we daar wel uit.


Presentatie
Wij zorgen voor een goede presentatie van uw huis. Daarbij kunnen we alle technische middelen inzetten die inmiddels gebruikelijk zijn in de makelaardij. Natuurlijk zorgen wij voor een optimale online presentatie en houden wij u op de hoogte van de belangstelling die is getoond.


Bezichtigingen
Als dan de eerste kijker zich meldt, leven wij met u mee. We geven u tips over hoe u uw huis optimaal kunt presenteren. Wij zullen de kijkers voor u rondleiden. Inmiddels kennen we uw huis goed, maar we bewaren onze professionele afstand. Dat, samen met onze ervaring, maakt dat wij de aangewezen persoon zijn om deze taak op te nemen.


Onderhandelingen
Is het tijd om te onderhandelen met de potentiële koper, dan doen wij dat altijd in nauwe samenspraak met u. Wij zijn er voor u, om op te komen voor uw belangen. Wij zijn erin getraind ons hoofd koel te houden. Op zo’n beslissend moment is het belangrijk dat u onze ervaring en kunde aan uw zijde heeft.


Overdracht
Zijn prijs en overdracht overeengekomen? Dan lijkt alles rond. Toch zijn we er dan nog niet. Achter de schermen zorgen wij voor de koopovereenkomst en alle andere (notariële) stukken. Deze moeten punctueel worden voorbereid, zodat alle afspraken helder omschreven staan. Bovendien zorgen wij ervoor dat de overdracht op de afgesproken datum kan plaatsvinden. Als alles juridisch juist is geregeld en u na afloop tevreden bij de notaris vertrekt, hebben wij ons werk goed gedaan.

Overdracht
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring